Kleine beurt in Ter Aar

Bij Vakgarage Benton wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Benton niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Benton voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Ter Aar altijd langs Vakgarage Benton om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Ter Aar? Kom dan langs Stobbeweg 10 in Ter Aar (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragebenton.nl  of bel naar 0172-605341.

Contactgegevens

Vakgarage Benton
Stobbeweg 10
2461 EX Ter Aar

tel.: 0172-605341
mail: info@vakgaragebenton.nl